Hírek

Bellingham obszcén mutogatás miatt magyarázkodott, Rice a szlovák kapitányt sértegette

Bradley Collyer / PA Images via Getty Images
Bradley Collyer / PA Images via Getty Images

Azt követően, hogy az angolok Jude Bellingham és Harry Kane góljának köszönhetően a sírból jöttek vissza és jutottak tovább a szlovákok elleni Európa-bajnoki nyolcaddöntőn terjedni kezdett egy videó az X-en (korábbi Twitter), amin a Real Madrid középpályása obszcén gesztust tett, a leírás szerint pedig a rivális kispadjának mutogatott.

A 21 éves játékos szintén a közösségi oldalán tisztázta a történteket. Azt írta, az egész egy belsős poén volt, amit a lelátón lévő ismerőseinek címzett.

Csak tiszteletet érdemel, ahogy a szlovák csapat játszott

– jegyezte meg a riválisról.

Volt azonban angol-szlovák ellentét a pályán, ugyanis a lefújás után az angolok játékosa, Declan Rice, valamint a szlovák csapat szövetségi kapitánya, Francesco Calzona veszett össze, az olasz szakember meg is lökte a játékost, aki ezek után válogatott sértéseket kiabált felé (a többi közt kopasz puncinak nevezte Calzonát). Rice-ot a csapattársai terelték odébb, nehogy elfajuljon a történet.

Calzona később a sajtótájékoztatón azt mondta, azon robbant ki a vita, hogy beszélni akart a játékvezetőkkel, de Rice ezt nem hagyta. Később azonban elnézést kért a játékos, így a maga részéről lezártnak tekinti a témát.

Kapcsolódó
Olvasói sztorik