Hírek

Üldözés, rohanás, cinkos félmosoly: így imádják a gyerekek Cristiano Ronaldót

Többször is meg kellett szakítani a Törökország–Portugália labdarúgó Európa-bajnoki csoportmérkőzést, mert nézők rohantak a pályára azért, hogy szelfizhessenek Cristiano Ronaldóval.

Persze, elítélendő cselekedet, nem véletlenül jöttek a biztonságiak, hogy elkapják a hívatlan betolakodókat, csak közben a fotók és videók, amelyek bejárták a világsajtót a mérhetetlen rajongásról, olykor gyermeki csínytevésről árulkodnak.

Már a bevonulás és a himnusz alatt is látszódott, hogy szegény Diogo Costa kísérője nagy CR-fan. A lófarkas kislány nem tudta, nem akarta titkolni a rajongását, muszáj volt megérinteni a bálványt, aki ugyancsak zavartan mosolygott, majd végül megölelte őt.

A meccsen aztán egy tíz év körüli kissrác is beszáguldott, Ronaldóval ölelkezett, szelfizett, majd a közönség szurkolása közepette megpróbált megszökni a biztonságiak elől, sikertelenül.

De a közös kép ezek szerint mindent megért.

Kapcsolódó
Legyőzte Romániát, életben maradt Belgium
A belga labdarúgó-válogatott 2-0-ra legyőzte Romániát, így az E csoport mind a négy csapatának három pontja van. Ezzel a mérkőzéssel véget ért az Európa-bajnokság csoportkörének második fordulója.
Olvasói sztorik