Hírek

„Erre az eredményre senki sem számított” – Rebrov az ukránok kiütéses vereségéről

Odd Aandersen / AFP
Odd Aandersen / AFP

Meglepő eredménnyel indult a negyedik játéknap a labdarúgó Európa-bajnokságon, ugyanis a román válogatott minden papírformát felborítva 3-0-ra legyőzte Ukrajnát az E csoportban. A két csapatnak egyébként ez volt az első tétmérkőzése egymás ellen.

Erre az eredményre, azt hiszem, senki sem számított. De ez az Európa-bajnokság. Mindig is mondtam, hogyha el akarunk itt érni valamit, ahhoz minden játékosomnak a maximumot kell nyújtania. Ez most nem történt meg, de még csak az első mérkőzésen vagyunk túl. Még keményebben rákészülünk a következő meccsünkre

mondta az ukránok szövetségi kapitánya, a korábban a többi közt a Ferencvárost is irányító Szerhij Rebrov.

A szakember szerint irányították a mérkőzést, egészen addig, míg egy saját térfélen eladott labda után előnybe nem került az ellenfél. Rebrov megjegyezte, hogy a hiba is a játék része, ugyanakkor az agresszivitást hiányolta támadásban. Abban bízik, hogy játékosai erősebben térnek vissza a vereség után, mert a torna még korántsem ért véget számukra.

A mérkőzés statisztikái.

„A játékosaim büszkék azokra az emberekre, akik védik a hazánkat. A mérkőzés előtt is elmondtam nekik, hogy értük is játszunk, sajnos azonban látjuk, mi lett a meccs végeredménye. Biztos vagyok benne, hogy a következő mérkőzésnek már egy más mentalitással vágunk neki” – mondta Rebrov.

Az ukránok a szlovákokkal, majd a belgákkal játszanak még a csoportkörben.

Kapcsolódó
A német rendőrség letartóztatta és kitoloncolta az Eb-re érkező román ultrákat
Az ultrák szerint a román szövetségtől és csendőrségtől kapták a fülest a németek.
Olvasói sztorik