Hírek

Pedri számára véget ért az Eb, de a Barcelona fellélegezhet

Gokhan Balci / ANADOLU / Anadolu via AFP
Toni Kroos utólag bocsánatot kért Pedritől
Gokhan Balci / ANADOLU / Anadolu via AFP
Toni Kroos utólag bocsánatot kért Pedritől
Toni Kroos kemény belépője miatt már az első percekben le kellett cserélni Pedrit a Spanyolország-Németország Európa-bajnoki negyeddöntőn. Az már akkor biztosnak tánt, hogy a Barcelona játékosa számára véget ért a torna, de azért szombatra maradt jó hír is.

A Spanyol Labdarúgó Szövetség szombaton közleményt adott ki Pedri sérülésével kapcsolatban, amelyben azt írta, a középpályás bal térde kettes fokozatú, belső oldalirányú ficamot szenvedett.

A Mundo Deportivo című katalán lap értesülései szerint a játékos felépülése négy-hat hetet vesz igénybe, a Marca hasonlóról számolt be.

Bár ez Pedri számára az Európa-bajnokság végét jelenti, a hírt megkönnyebbüléssel olvashatták Barcelonában, ahol 2020-21-ben még 52 mérkőzést játszott a szezonban, azóta viszont 22, 35 és 34 meccs jutott csak neki a sérülékenysége miatt.

A spanyol szövetség szerint a játékos marad a válogatott mellett az Eb további részében.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Toni Kroos (@toni.kr8s) által megosztott bejegyzés

Közben Toni Kroos hosszú Instagram-üzenetben nem csupán a visszavonulásával kapcsolatban írt, de bocsánatot is kért a szabálytalansága miatt.

Fontos, hogy elmondjam: bocsánatot kérek, és remélem, hogy Pedri hamarosan meggyógyul. Nem állt szándékomban sérülést okozni neki. Jobbulást és minden jót kívánok. Fantasztikus játékos vagy

– írta.

Kapcsolódó
Véget ért Pedri számára az Európa-bajnokság
Egyelőre nem tudni, mikor térhet vissza a pályára a Barcelona középpályása
Olvasói sztorik