Hírek

Willi Orbán: Valószínűleg ez volt az utolsó esélyem a szenzációra

Catherine Ivill - AMA/Getty Images
Catherine Ivill - AMA/Getty Images

A csapattársaihoz képest csak jóval később reagált közösségi oldalán Willi Orbán az Európa-bajnoki kiesésre.

A 31 éves védő alapembernek számít Marco Rossi csapatában, de a tornán többek közt neki sem ment igazán a játék. Mindezek ellenére volt esély a továbbjutásra, de végül az ötödik legjobb csoportharmadikként kiesett Magyarország az Eb-ről. Ennek kapcsán közölt egy bejegyzést Orbán.

Pár nappal később is fáj, hogy kiestünk az Eb-ről. Tudtuk, hogy esélytelenebbek vagyunk, még a csoporton belül is, ahogyan az egész tornán is. De sportolóként mindig a maximumot akarod kihozni magadból.

Nagyon fáj, hogy az utolsó meccsnapon kiestünk egy Skócia elleni utolsó perces győzelem ellenére. Valószínűleg ez volt az utolsó esélyem, hogy valami szenzációsat csináljak a magyar válogatott színeiben egy Eb-n. Sajnos mi nem értük el a határunkat, hogy meglepetést okozzunk, mint ahogy Grúzia vagy Szlovénia tette nemrég

– írta a magyar válogatott védője, aki azzal zárta bejegyzését, hogy ha kipihente magát, a világbajnoki részvétel lesz a cél.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Willi Orbán (@williorban4) által megosztott bejegyzés

A magyar válogatott három ponttal zárta a csoportkört, miután kikapott Németországtól és Svájctól, de Csoboth Kevin góljával 1-0-ra legyőzte Skóciát. Orbán végigjátszotta mindhárom találkozót.

Olvasói sztorik