Hírek

Gulácsi Péter: Amit ezen a három meccsen átélhettünk, örök emlék marad

Joe Prior/Visionhaus via Getty Images
Joe Prior/Visionhaus via Getty Images

A magyar labdarúgó-válogatott számára véget ért az Európa-bajnokság a csoportkörrel, miután 3 ponttal, de rossz gólkülönbséggel nem jutott a legjobb tizenhat közé.

A csapat tagjai péntek este többen a közösségi médiában köszönték meg a szurkolók támogatását, Szalai Attila, Nagy Ádám és Nagy Zsolt rövidre fogta a dolgot. Gulácsi Péter azonban néhány gondolatát is megosztotta a történtektől.

Csalódottság, büszkeség, összetartozás. Csalódottság, mert habár nagyon közel jártunk hozzá, mégsem sikerült elérni a célunkat, hogy továbbjussunk. Büszkeség, mert a hazánkat képviselve az utolsó utáni pillanatig mindent megpróbáltunk. Összetartozás, mert amit ezen a három meccsen átélhettünk, örök emlék marad. Köszönjük

– írta Gulácsi.

Kerkez Milos arra hegyezte ki a bejegyzését, hogy milyen nagy megtiszteltetés volt számára, hogy Magyarországot képviselhette. Sallai Roland pedig arról írt, hogy a 100. percben esett Csoboth Kevin-gól után azt hitte, megvan a továbbjutás..

„Nem kérdés, akartuk a továbbjutást. Vasárnap a meccs utolsó percében középre passzolt labdámnál azt éreztem meglesz, de ilyen a futball, végül sajnos nem sikerült. Büszke vagyok a csapatra és a szurkolóinkra, akiknek ismét köszönjük a hihetetlen támogatást!”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Roland Sallai (@rolandsallai) által megosztott bejegyzés

A magyar csapat számára a következő feladat ősszel jön, a Nemzetek Ligája A divíziójában Bosznia és Hercegovina, Hollandia, valamint Németország lesz Marco Rossi csapatának ellenfele.

Kapcsolódó
Szoboszlai: A cél a továbbjutás volt. Akartuk, küzdöttünk érte és nagyon közel voltunk
A csapatkapitány azt mondja, nagy dolgok várnak még a csapatra.
Olvasói sztorik