Hírek

Müncheni bárban bunyózott a szerb válogatott kapusa

Guenther Iby / APA-PictureDesk / APA-PictureDesk via AFP
Vanja Milinkovic-Savic verekedett egy müncheni bárban
Guenther Iby / APA-PictureDesk / APA-PictureDesk via AFP
Vanja Milinkovic-Savic verekedett egy müncheni bárban
Szégyenszemre már az Európa-bajnokság csoportkörében kiesett a szerb labdarúgó-válogatott, amely három mérkőzése közül egyet sem tudott megnyerni, és mindössze egy gólt szerzett. A hazaérkezés után Dragan Stojkovic szövetségi kapitány kinyitotta Pandora szelencéjét, amikor botrányt emlegetett, igaz, amikor erre rákérdeztek az élelmes újságírók, már visszatáncolt.

„Botrány, amikor Münchenben és Augsburgban lerészegedsz, és amikor az edzésen verekszel” – mondta a leszállást követően Stojkovic a belgrádi repülőtéren. A mondat gyanút ébresztett az újságírókban, akik visszakérdeztek, történt-e hasonló. Mire a kapitány azt felelte, senki nem csinált ilyet, és ezért büszke a srácokra.

Ennek ismeretében váratlanul jött a Telegraf híre, miszerint a Dánia elleni, június 25-i, utolsó csoportmeccs előtt szabadnapot kaptak a játékosok, a Torino 27 éves kapusa, Vanja Milinkovic-Savic pedig egy müncheni bárba ment, ahol összeverekedett egy szerb szurkolóval.

A lap azt írta, hogy a drukker a szemére vetette, mit keres ott, iszogatás helyett inkább a futballra kellene koncentrálnia.

A kapusnak ez állítólag nem tetszett, előbb vitába bonyolódott, majd odasétált a szurkolóhoz, és megütötte. Szerencsére ekkor közbeléptek a bár biztonsági emberei, majd a tulajdonos is.

A Telegraf megkereste utóbbit, aki nem fedte fel kilétét és ugyan megerősítette, hogy történt incidens, de egy kicsit másabb verziót adott elő.

„Vanja bejött a kávézónkba, de a bejáratnál a biztonságiak nem ismerték fel, és nem akarták beengedni, mert válogatott mezben volt. Dühös lett és verekedni kezdett, ám közbeléptem, megfogtam a kezét és mondtam, hogy jöjjön be velem. De nem volt hajlandó. Mindez a bár kertjében történt. Örülök, hogy végül mindent megoldottunk” – mondta.

Kapcsolódó
„A disznók soha ne próbáljanak versenylovak lenni” – Nagelsmann nem szégyell tanulni a világbajnok kosáredzőtől
Gordon Herbert tavaly aranyéremig vezette a német kosarasokat, a foci-Eb előtt a futballistáknak is tartott motivációs beszédet.
Olvasói sztorik