Hírek

Sátrat vert a vécé előtt a dánok középpályása

Liselotte Sabroe / Ritzau Scanpix / AFP
Thomas Delaney boldog, hogy ismét edzhet
Liselotte Sabroe / Ritzau Scanpix / AFP
Thomas Delaney boldog, hogy ismét edzhet

Thomas Delaney – szemében az öröm összetéveszthetetlen jelével – vasárnap ismét edzésre jelentkezett a dán labdarúgó-válogatottnál.

Az előző szezont az Anderlechtnél töltő 32 éves, 78-szoros válogatott védekező középpályás szerdán kénytelen volt kihagyni az angolok elleni frankfurti mérkőzést, ugyanis komoly gyomorpanaszok gyötörték.

Nagyon mélyen magam alatt voltam, sok időt töltöttem egyedül. A vécé előtt vertem sátrat, majd amikor jobban lettem, mászkáltam a szállodában.

Igyekeztem minden lehetséges helyen lefeküdni és aludni, annyira unatkoztam. Azt hiszem, a szálloda minden sarkát láttam. Sőt, a meccset a medencéknél egy olyan szobában láttam, amiről nem tudtam” – nyilatkozta.

A csapat szabadnapot kapott, de Delaneynek azon kevesek közé tartozott, akik kicsit mozogtak az edzőpályán. Vasárnap aztán ott lehetett a társakkal, úgy fogalmazott, nagyon jó volt visszatérni.

A hírek szerint készen áll a keddi, Szerbia elleni sorsdöntő csoportmeccsre, amelyen a győzelem biztos továbbjutást ér, de akár a döntetlen is elegendőnek bizonyulhat.

Kapcsolódó
Foci-Eb 2024: ilyen ölelkezős interjú még sosem készült
Ilyen, amikor a riporter okkal érzékenyül el, majd elkezdi ölelgetni a riportalanyt.
Olvasói sztorik