Hírek

Conor McGregornál jobban senki nem bízik Ronaldo Eb-gólkirályi címében

GABRIEL BOUYS / AFP
GABRIEL BOUYS / AFP

Cristiano Ronaldo történelmet írt azzal, hogy a hatodik Eb-jén szerepel, ilyenre korábban nem volt még példa. Az Eb-k közül a 2021-es sikerült a legjobban a 39 éves portugál klasszisnak, amikor öt gólt szerzett, és ezzel a cseh Patrik Schick társaságában gólkirály lett.

A Ronaldóval jó kapcsolatot ápoló ketrecharcos, Conor McGregor úgy érzi, a focista képes arra, hogy idén is a torna legjobb góllövője legyen, úgyhogy 60 ezer dollárt (nagyjából 22 millió forintot) tett arra, hogy ismét a portugál válogatottsági és gólrekorder lesz az Eb aranycipőse.

Az Eb első csoportkörében egyébként 34 gól született (ebből három öngól), és ezen 34 különböző játékos osztozott, ami kuriózum.

McGregornak van ideje Eb-vel kapcsolatos fogadásokat kötni, mivel sérülés miatt elmaradt a magyar idő szerint június 30-ra tervezett, Michael Chandler elleni meccse, amely a kiemelt találkozója lett volna a UFC 303-gálának. Az ír MMA-s utoljára 2021 júliusában vívott meccset, amikor kikapott Dustin Poiriertől.

McGregor legközelebb június 22-én szurkolhat Ronaldónak, az F csoport második fordulójában Portugália a Georgiát 3-1-re legyőző Törökországgal találkozik majd.

Ronaldo már tudja, milyen, ha McGregor belelendül egy sztoriba:

Olvasói sztorik