Hírek

Hódolat a Vérfarkasoknak – ez a titok áll Bellingham gólöröme mögött

INA FASSBENDER / AFP
Jude Bellingham és Trent Alexander-Arnold gólöröme
INA FASSBENDER / AFP
Jude Bellingham és Trent Alexander-Arnold gólöröme

Elég érdekes gólörömöt mutatott be Jude Bellingham, az angol válogatott labdarúgója, aki győztes találatot szerzett Szerbia ellen az Európa-bajnokság vasárnap esti összecsapásán. A Real Madrid csillaga féltérdre ereszkedett, jobb könyökével megtámaszkodott és arcát a tenyerébe hajtotta, csakúgy, mint az ünnepelni érkező csapattárs, Trent Alexander-Arnold.

Természetesen megkérdezték a meccset követően, mi volt ez a koreográfia, mire azt felelte, ezzel üzentek a stáb egyik tagjának, akivel gyakran játszanak a Werewolf nevű társasjátékkal.

Ez gyakorlatilag egy gyilkosos játék továbbfejlesztett változata, amely két csoport konfliktusát modellezi. Vannak a Vérfarkasok és a Falusiak, előbbiek éjszaka ölhetnek, a nappali fázisban pedig a túlélők arról vitatkoznak, kik a gyanúsítottak. A cél az, hogy a faqrkasok átverjék az ellenfelet, a falusiak pedig felszámolják az ellenséget.

Amikor vérfarkasként el kell kezdeni hazudni, az nem könnyű. Azt hiszem, jobb falusi vagyok. Akadnak olyanok, akik nálam jobban becsapják az embereket

mondta Harry Kane csapatkapitány.

A játék olyan népszerű az angol válogatottnál, hogy egy csoport csupán Wolf Crew-nak nevezi magát, és a legénység két legaktívabb tagja Bellingham és Alexander-Arnold.

„Amikor játszunk, a stáb egyik tagja, amikor nem tudja, mi történik, éppen úgy tartja az arcát, ahogy mutattuk” – mondta Bellingham. A Daily Mail szerint az FA fotósa, Eddie Keogh lenne ez a személy, neki üzentek a pályáról.

Ez inkább a háttérben dolgozó munkatársak ünneplése volt, akik nap mint nap annyi munkát végeznek. Nem élhetik át azokat a pillanatokat, amelyeket mi a pályán, de nagyon nagyra értékeljük őket, és fontos, hogy megőrizzük ezt a hangulatot

tette hozzá a gólszerző.

Kapcsolódó
A lehető legkevesebb erőfeszítéssel, de győzelemmel kezdte Anglia az Eb-t
A szerbek nem tudták igazán megizzasztani Gareth Southgate csapatát.
Olvasói sztorik