Hírek

Szoboszlai: Nem mehetünk bele úgy egy meccsbe, hogy azt hisszük, ajándékba kapjuk a három pontot

Illyés Tibor / MTI
Illyés Tibor / MTI

„Ha tudnám az okát, könnyebben tudnék válaszolni” – felelte a magyar válogatott csapatkapitánya, Szoboszlai Dominik, amikor az M4 Sport riportere azt kérdezte tőle, miért volt ilyen nagy különbség a magyar csapat első és második félidei teljesítménye között a Svájc elleni, 3-1-re elveszített Eb-mérkőzésen.

Teljesen más csapat voltunk az első félidőben, mint a másodikban. Ebből is tanulunk, van még két meccs hátra, nem szabad búslakodni, innen szép a győzelem. A tanulság az, hogy nem mehetünk bele úgy egy meccsbe, hogy azt hisszük, ajándékba kapjuk a három pontot

Nyilván nem mondja azt a német vagy a skót válogatott, hogy nincs kedvünk, jussatok tovább. Elég sok dolgunk van még, de rajta vagyunk” – értéket Szoboszlai, aki gólpasszt osztott ki Varga Barnabásnak.

A Liverpool középpályása hozzátette, a második félidő már jó volt, nem voltak megijedve, segítették egymást, és passzoltak ötöt egymás után.

„Ezt kellett volna csinálni az az első félidőben is” – összegzett Szoboszlai, akit a Sofascore-nál a magyar csapat legjobbjának választottak.

www.sofascore.com
Olvasói sztorik