Hírek

Rüdiger összeugrott a Dortmund csatárával a németek edzésén

FEDERICO GAMBARINI / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP
FEDERICO GAMBARINI / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP

A házigazda német válogatott játssza a pénteken kezdődő Európa-bajnokság nyitómeccsét, Julian Nagelsmann csapata Skóciával találkozik.

Négy nappal a torna rajtja előtt egy edzésgyakorlatnál egymásnak feszült a német válogatott két játékosa, Antonio Rüdiger és Niclas Füllkrug. A Sport Bild azt írja, a csapat a beadásokat gyakorolta, és Rüdiger Füllkruggal volt párban, a védő pedig nem kímélte a csatárt, akit húzott, vont, rángatott, míg végül Füllkrug a földre került.

A Dortmund támadója szentségelve kelt fel, és dühösen kiabált a pontrúgásokért felelős edző, Mads Buttgereit felé, akinek szerinte le kellett volna fújnia Rüdiger megmozdulását.

Miután Füllkrug felkelt, dühösen elindult Rüdiger felé, majd a két játékos meglökte egymást, végül a másodedző Sandro Wagner választotta szét őket.

Wagner igyekezett lenyugtatni Rüdigert, mire Füllkrug morcosan otthagyta őket, majd később Rüdiger is félrevonult, és az erőnléti edzővel végzett sprintgyakorlatokat.

Az Eb-nek négymeccses veretlenségi sorozattal nekivágó német csapat a skótok után a magyar (június 19.), majd a svájci válogatottal találkozik (június 23.) a csoportkörben.

Olvasói sztorik