Hírek

„Nem érzem a nyomást – még” – Szoboszlai üzeni, nem kell érte aggódni

Czeglédi Zsolt / MTI
Czeglédi Zsolt / MTI

Nem kell érte aggódni, üzente a szurkolóknak Szoboszlai Dominik, a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya, miután le kellett cserélni az Izrael ellen 3-0-ra megnyert felkészülési mérkőzésen. Már a meccset követően is elmondta, hogy érezte, hogy beáll a lába, és nem akart rizikót vállalni, majd később az újságíróknak is megerősítette, hogy nincs komoly baj, rendben lesz az Európa-bajnokságig.

A csapat szerinte mentálisan, taktikailag, testileg és lelkileg is felkészült tornára. Ha a válogatott olyan hozzáállással játszik, mint az a közelmúltban, akkor szerinte nem lehet probléma.

Nem érzem a nyomást – még. Lehet, hogy jövő szombaton máshogy lesz, viszont most még nem érzem. Remélem fogom

hallható a Sportal videójában Szoboszlai nyilatkozata, aki azt mondta, a többieken is azt érzi, hogy fejben már készen állnak az Eb-re, ha pedig valakinek segítség kéne, akkor megkeresheti őt bátran.

A magyar válogatott június 15-én, szombaton kezd az Európa-bajnokságon, az első ellenfél Svájc lesz – amely 1-1-es döntetlent játszott Ausztriával az utolsó felkészülési mérkőzésén. Németország és Skócia szerepel még ebben a négyesben.

Kapcsolódó
„Szoboszlai elég intelligens ahhoz, hogy megálljon, mielőtt nagyobb baj lenne”
Az Izrael ellen duplázó Varga Barnabás tudta, hogy előbb-utóbb jönni fog a gól.
Olvasói sztorik