Videó

Micsoda alakítás! Sárga lap! – Legyél a legjobb focicsapat mellett te is a 2024-es foci-Eb nyertese, játssz velünk!

Nyakunkon a foci-Eb, ahol jobb színészi alakításokat és nagyon jó mérkőzéseket láthatunk. Játssz velünk a foci-Eb tippjátékkal a 24.hu applikációban! Töltsd le az appot, tippelj a meccsek végeredményére és nyerd meg az értékes Hisense-ajándékok egyikét. A tíz legtöbb pontot gyűjtő játékos garantált ajándékot kap: A futball soha nem érhet véget - Pető Péter, a 24.hu főszerkesztőjének legújabb könyvét, amely az első 24.hu-s kötet is egyben.

Lassan hozzászokhatunk, hogy nincs Európa-bajnokság Magyarország nélkül: labdarúgó-válogatottunk ugyanis az egymást követő harmadik kontinenstornájára jutott ki. Szoboszlai Dominikék mérkőzésein túl is érdemes lesz követni a tornát, már csak amiatt is, mert a 24-re bővített, a csoportharmadikosnak is továbbjutási lehetőséget kínáló lebonyolításban eleve kódolva van a dráma.

A 24.hu ezúttal is tippjátékot indít az Európa-bajnokság idejére, amelyben minden tippeddel pontokat gyűjthetsz a Eb végéig. Extra pontokért az első meccs kezdetéig megtippelheted a győztes csapatot is, és most már a gólkirályt is!

A játékban való részvétel pofonegyszerű:

  • Töltsd le a 24.hu appot!
  • A 24.hu applikáció nyitóoldaláról kattintsd le a Tippjáték ikont, ezt követően lépj be, vagy regisztrálj a 24.hu-ra! Ezután már nincs más dolgod, csak megtippelni, hogy melyik csapat nyeri a meccseket.
  • A döntő után a 10 legtöbb pontot elérő játékosunkat e-mailben értesítjük, hogy lehetőséget kapnak a játékot befejező kvíz kitöltésére. A válaszokat 2024. július 20-ig várjuk.
  • A helyesen válaszoló játékosok között sorsoljuk ki a nyereményeket.
  • A nyertesek nevét a játék végén az focieb2024.24.hu oldalon tesszük közzé.

A tippjátékról bővebb információk ezen a linken.

Olvasói sztorik